Promotie & Reclame

Agenda

Voeg je eigen evenementen toe aan de agenda. Onze agenda is de meest bezochte pagina van de site dus we raden iedereen aan om evenementen zo snel mogelijk toe te voegen.

Bij toevoeging van uw evenement aan de Reggae.be agenda, zorgen wij dat het ook in de evenementen-lijst van onze Facebookpagina verschijnt!

Free Tickets

Wanneer je een evenement toevoegt aan de agenda wordt gevraagd of je enkele gratis tickets wil weggeven via Reggae.be. Er is uiteraard geen enkele verplichting. De wedstrijden worden minstens 2 keer per week gepost op Facebook.

Banners

We bieden verschillende mogelijkheden om promotionele banners te huren op Reggae.be, voor elk budget wat wils. Het systeem is volledig geautomatiseerd, je kunt dus zelf je plaats reserveren en je banner uploaden.

Facebook

Omdat we voortdurend trachten om tegemoet te komen aan de advertentienoden van vandaag, stellen we bij Reggae.be vanaf nu ook de omslagfoto-ruimte van onze Facebook-pagina ter beschikking (de grote banner-achtige afbeelding bovenaan een Facebook-pagina).

Het tarief is hetzelfde als dat voor de grote panorama-banner op onze website (zijnde 11 euro/dag), alleen werkt dit natuurlijk niet automatisch. Interesse, neem dan contact op met Jah Rebel via jahrebel@reggae.be en hij laat u meteen weten welke data nog vrij zijn en welk formaat u moet aanleveren (828 x 315 pixels).